MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2109259
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
366
1301
6167
17292
2109259

Kdo je připojen

We have 9 guests and no members online

                      Na titulním obrázku vidíte loď, která stála v obci Modlany, kteří ji  likvidovali a nahrazovali novými prvky prolézaček pro děti. My jsme si jednotlivé díly přivezli do Modelparku ještě před prázdninami s tím, že na podzim ji postavíme.

          Na sobotu 12.září jsme vyhlásili brigádu, kde se počítalo se stavbou této lodi, ale i s údržbou areálu likvidací plevelu u ochranné sítě, likvidace hromad větví dřeva za hangáry a posekání trávy potřebné části plochy.

           Stavbě lodi se věnovala většina přítomných a nebylo to snadné dát dohromady bez dokumentace, jen s obrázkem jak byla postavena v Modlanech a dvou obrázků z ruského webu prodejce prolézačky. Bylo nutné vyvrtat ručně  14 děr pro základy prvního dílu, odvézt hlínu na plochu k zasypání děr po myších, postavit celou konstrukci a zabetonovat. Následovala ještě montáž klouzačky a ochranných prvků se schody.

             První, tu nejhorší část máme za sebou. Přední díl, tvořící vlastně loď, bude stavěna v dalších dnech po dohodě s Pavlem Šternem.  Všem, kteří přišli na brigádu patří poděkování.

         12.9.2020  Karel Jeřábek

 

           

                      Takhle vypadala loď v Modlanech