MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2090288
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
183
851
2860
13685
2090288

Kdo je připojen

We have 14 guests and no members online

                     Na klub nám přišel email s Informacemi, se kterými by měl být seznámen každý člen klubu. Protože jde o evidenci a další změny, na které by jste se dotazovali proč a nač, tak si je můžete přečíst a prostudovat sami.

                                                                                                      

                   

Informace pro funkcionáře Klubů leteckých modelářů SMČR

Dobrý den, ahoj

Dovol, abych se pro jistotu představil. Jmenuji se Tomáš Ciniburk a kromě toho, že se pokládám za modeláře, tak jsem místopředsedou Klubu leteckých modelářů. Sice tento dopis posílám na všechny funkcionáře klubů, ale protože tě žádám o osobní spolupráci, tak volím osobní tón dopisu.

Chtěl bych ti jako předsedovi, respektive funkcionáři letecko-modelářského klubu Svazu modelářů zaslat předem několik odkazů s informacemi z webových stránek Klubu leteckých modelářů. Všechny tyto informace se zanedlouho objeví přímo na webu KLeM nebo v časopisech, ale protože bude potřeba tvoje spolupráce, tak ti odkazy zasílám poněkud předem, aby ses mohl připravit na případné dotazy současných členů nebo možná nových členů.

A začnu od toho nejdůležitějšího:

1https://svazmodelaru.cz/klem/vyplneni-evidecnich-karet/
Informace o nutnosti vyplnit kompletně Evidenční kartu z důvodů od 1.1.2020 nastupujícího Prováděcího nařízení 2019/947. Stránku budu po případných dotazech aktualizovat, není určená přímo pro jednotlivé členy, ale pro předsedy klubů nebo toho, kdo spravuje v klubu evidenci členů. Věnuj ji prosím pozornost, jak si zaslouží. Teď jde opravdu o možnost létat dál s modely.

2) https://svazmodelaru.cz/klem/wp-content/licence.php
Stránka, kde si může každý člen zkontrolovat co a jak kvalitně má vyplněné v Evidenční kartě a pokud tam nebude mít všechny údaje, tak předpokládám, že tě osloví s jejich doplněním.

3) https://svazmodelaru.cz/klem/mapa-klubu-leteckych-modelaru/
Mapa klubů leteckých modelářů zveřejněna na stránkách KLeM. Když jsem automaticky načítal Evidenční karty, tak vznikl i seznam klubů, který jsem následně překlopil do mapy. Jsou zveřejněny informace, které jsou veřejně dostupné, tedy sídlo klubu. Protože s aplikováním EU nařízení očekávám snahu modelářů se do klubů registrovat, tak bych ocenil informaci, že mohu do mapy přidat nějaký email nebo telefon.

K Evidenčním kartám pro rok 2021. Na http://www.svazmodelaru.cz/ vyjde návod a vzor Evidenční karty. Prosím o sledování. Já osobně jako předseda klubu 211 chci mít od všech vyplněno a zaplaceno do konce listopadu 2020. Doporučuji stejný postup.

Tomáš Ciniburk
místopředseda KLeM ČR
          10.11.2020   Karel Jeřábek