MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2090955
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
850
851
3527
14352
2090955

Kdo je připojen

We have 12 guests and no members online

Letošní Burze a Modelářskému víkendu počasí přálo. Bylo sice po ránu mlhavo a chladno, ale během dopoledne se zvedla teplota až asi na 16 stupňů. Nezvyklé v tuto dobu bylo, že téměř nefoukal vítr, což vyhovovalo všem, kteří si přišli zalétat.

Už před devátou hodinou měla většina prodávajících připravené zboží na stolech, nebo různě poskládaných, jen aby si toho příchodící všimli. Prodávalo se všechno možné, od malé bižuterie, až po modely s tryskovým pohonem. Mnohdy "za hubičku", ale většinou za přijatelné ceny. Když jsem areál několikrát procházel, byl jsem svědkem mnoha uskutečněných obchodů a vždy s úsměvem. Zajímavé je složení kupujících.

Dá se říci že byla většina nad 50 let, to jsou všichni, kteří pamatují velké burzy jako na Mělníku při Velké ceně "rychlíků" a podobné akce. Nešlo tady vždy o koupi, ale sám mohu potvrdit, že jsem se setkal s mnoha kamarády z dřívějšího soutěžení a bylo to velice příjemné. No a o to nám právě šlo, když jsme akci připravovali. 

   Na fotkách dále, si můžete udělat obrázek jaké zboží se prodávalo a v druhé části obrázků můžete vidět vystavené modely, z nichž část byla na prodej, ale s většinou si piloti zalétali v průběhu celé akce.

   25.září 2022  Karel Jeřábek