MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2114643
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
292
938
3016
22676
2114643

Kdo je připojen

We have 12 guests and no members online

                     Letošní Pálení čarodějnic bylo trochu zvláštní. Už v pozvánce jsem vyzýval k tomu, aby někdo vyrobil a přinesl čarodějnici, kterou bychom na hranici upálili. Sešlo se nás na letišti v Modelparku dost, ale čarodějnici přinesl jen Petr Šulc, ale ta nebyla ke spálení. (viz úvodní obrázek). Před 17 hodinou vál dost silný vítr a tak se ani nikomu nechtělo létat s modely.

            Jirka Horáček rozdělal oheň a tak jak kdo přicházel, opékal si buřty a klábosilo se u ohně. Vítr se utišoval a tak Pepa Hanousek vzlétl s těžším větroněm, zajezdili si Slávek s Pavlem s RC automobily a s modelem z tiskárny si zalétal Honza Mašek. Nakonec došlo i na tu čarodějnici Petra Šulce. Tentokrát ji pilotoval Zděnek a měl hned po startu problémy ve větru, protože nechtěla zatáčet, vzpínala se potvora a nakonec sebou bouchla o zem. No, dá se to spravit, je na to celý rok, ale na spálení na hranici to nebylo. 

     Moje poznámka na závěr:

           Je začátek sezóny, ale i přesto tato akce ukázala, že aktivních členů je asi 15, kteří jsou ochotni přijít na jakoukoliv akci, kterou pořádáme. Pokud se to nezlepší, těžko budeme organizovat velké plánované akce jako jsou Jety, které jsou příští týden a téměř nikdo se nepřihlásil, že přijde pomoci!

     30.dubna 2019 Karel Jeřábek

             Nyní pár obrázků z akce: