MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2135198
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
510
1660
6303
12350
2135198

Kdo je připojen

Právě přítomno: 6 hostů a žádný člen

         To bylo překvapení! Když jsem v neděli odpoledne mrknul na kameru z Modelparku, zahlédl jsem hemžení na place a tak jsem se vydal na letiště si zalétat. Už při příjezdu mě překvapilo větší množství automobilů na parkovišti, ale i  hromada všelijakých beden na asfaltu. Jakmile jsem ale zastavil a vylezl z auta, bylo mi všechno jasné Hlukot bubnů a rachot kytar se ozýval do celého prostoru. Musel jsem si ubrat hlasitost na naslouchátku a už to bylo dobré.

       Vše co se odehrávalo, bylo v režii rokové skupiny MELODICA. Ta si tu po dohodě s majitelem areálu Pavlem Šternem natáčela nový klip, pro který potřebovali asfaltovou rozjezdovou ranvej jako kulisu. A tak nezbylo než si dát kafčo, poslechnout si hudbu muzikantů této skupiny, ale i zpěv Hany Ježkové. Po skončení nám zbylo ještě dost času na polétání.

      Rocková skupina Melodica vydala CD s názvem Rockový srdce (titulní stránka je na obrázku), které si můžete zakoupit. Více o skupině můžete vědět, když navštívíte jejich webové stránky www.melodicamusic.cz

     Vyfotil jsem pár obrázků, abyste viděli, jak to bylo na ploše. Ten rachot neumím dát na web.

    1.listopadu 2021   Karel Jeřábek