MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2120768
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
775
1861
775
28801
2120768

Kdo je připojen

We have 7 guests and no members online

           Jako každý rok, tak i letos proběhly v Modlanech u hřiště Modlanské slavnosti, které jsou organizovány nejen pro samotné Modlany, ale i jejich přidružené obce a široké okolí. Při této příležitosti se zde prezentují všechny místní společenské organizace a řemeslníci. 

     Náš klub je součástí dění v obci a tak máme možnost se dobře prezentovat. Škoda, že většina členů klubu toho vůbec nevyužívá, ať jen vystavením modelu nebo jeho předvedení. Zůstává stále stejná skupinka a tak jsme se sešli v sestavě: Jarda  Štěrba, Pavel Štern, Zděnek Šubrt, Zděnek Barsa, Ervín Poláček, Slávek Jeníček, František Voráček a já. Vystavili jsme pár modelů a zodpověděli řadu dotazů od malých i velkých diváků. Předvedli jsme ukázky s motorovými modely, helikoptérou i starty raket. Naše vystoupení se líbilo. Pár obrázků z akce je níže. Více fotek je na webu Modlan.

                 Stejná akce proběhne v obci Suché, kam nás zvou, viz pozvánka na konci příspěvku. Každý člen klubu se může zúčastnit, o občerstvení je postaráno pořadateli.

   28.8.2023   Karel Jeřábek