MK SEVERKA MODELPARK SUCHÉ 71 - XX

Přihlašovací formulář

Návštěvnost

2127586
dnes
Včera
Tento týden
Tento měsíc
Celkem
518
1046
7593
4738
2127586

Kdo je připojen

We have 4 guests and no members online

 

      Tak se to konečně povedlo. Poslední tuto soutěž jsme měli v dubnu a od té doby nebylo vhodné počasí k uskutečnění soutěže . V létě velká vedra a stále vítr a tak zbýval podzim. Už v září jsem to svolával - pršelo, začátkem října také a tak napotřetí to vyšlo, i když s odřenými zády. Měli jsme mít soutěž v sobotu, ale pro stálý déšť jsme to svolali na neděli.

     Už když jsem přijížděl na letiště, byl jsem mile překvapen účastí. Nejen proto, že se nás přihlásilo do soutěže 10, ale i proto, že se přijeli na letiště podívat i další členové klubu. K tomu by měla tato soutěž také sloužit - k setkání s ostatními členy klubu a pokecání o všem možném.

     Soutěž jsme začali až ve 14,30 hodin a měli jsme co dělat, abychom to stačili odlétat a vyhodnotit. než bude tma. Soutěže se zúčastnili i ti nejlepší naši kluboví reprezentanti a tak bylo možné sledovat taktiku jejich létání se špičkovými modely. Na obrázcích můžete vidět všechny účastníky s jejich modely. Kromě speciálů na tuto kategorii jsem měl vyjímku já se školním modelem ( odešlo mi servo na Tilii) a mladý Jirka Tůma, který startoval s modelem ptáka z polystyrenu. Start mu prováděl otec vyhozením do výšky asi 15 metrů.

    Byla to pěkná soutěž a podle předpokladů byli v popředí ti nejlepší. Na 3 místě byl Jarda Imiolek, na 2. místě Jiří Tůma senior a vítězem se stal Jiří Mihulka z ústeckého klubu, jinak Mistr ČR v této kategorii.

   Domů jsme odjížděli už za tmy, ale spokojeni se setkáním. Více fotek než je zde můžete vidět také na : rajče/columbia88

    31.10.2023    Karel Jeřábek